Vacature fysiotherapeut (m/v)
Fysiotherapie Geraets, Blokland, Vrouenraets & Smeets is een dynamische en groeiende praktijk gelegen in Parkstad, waarvan twee locaties gelegen zijn in een medisch centrum, een derde gezondheidscentrum in oprichting een een leefstijlcentrum in ontwikkeling. Middels innovatie en goede contacten met huisartsen, specialisten en andere zorgverleners wordt er getracht de zorg voor de patiënt zo centraal mogelijk te stellen. Binnen de praktijk staan plezier en saamhorigheid hoog in het vaandel. Dit zijn voor ons basisingrediënten om de werksfeer zo prettig mogelijk te maken.

Functie:
Het betreft een functie voor fysiotherapeut met een bereidheid tot verbijzondering (oncologie, geriatrie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, leefstijl, ontspanningstherapie) die naast zijn of haar werkzaamheden bij kan dragen aan kwaliteitsverbetering. Salaris is marktconform en de uren zullen in onderling overleg besproken worden.

Profiel:
Je bent een gemotiveerde, enthousiaste en gepassioneerde BIG-geregistreerde fysiotherapeut  die graag out of the box denkt en ons team komt versterken in één of enkele van onze locaties in Landgraaf en Heerlen.  Je bent een echte teamspeler en vooral sociaal gericht naar collega’s en patiënten toe.

Interesse/informatie:
Vind jij jezelf terug in bovengenoemde eigenschappen en ben je in voor een nieuwe uitdaging, dan zien wij een CV met pasfoto graag tegemoet. Gelieve deze gegevens aan te leveren per mail bij Mark Vrouenraets  m.vrouenraets@fysiotherapieschaesberg.nl