Fysiotherapie Heerlen

Onze locatie in Heerlen.

Locatie Heerlen, Maastrichtstraat

Fysiotherapie Heerlen GBV (Geraets, Blokland & Vrouenraets) is een uitstekende plek om te bezoeken als je op zoek bent naar professionele en ervaren fysiotherapiediensten in Heerlen. De therapeuten bij Fysiotherapie Heerlen GBV zijn allemaal hoog opgeleid en ervaren in het behandelen van een breed scala aan blessures en aandoeningen. Of je nu behandeling zoekt voor een acute blessure of chronische pijn, het team van Fysiotherapie  Heerlen GBV kan je de zorg en ondersteuning bieden die je nodig hebt. 


Naast fysiotherapie biedt Fysiotherapie Heerlen GBV ook een verscheidenheid aan andere gezondheidsdiensten, zoals revalidatie, sport & bewegen en leefstijl. Wat je gezondheidsbehoeften ook zijn, Fysiotherapie Heerlen GBV is er om je te helpen.


Het Fysiotherapie team van GBV in Heerlen is toegewijd om patiënten te helpen hun volledige potentieel te bereiken. We werken met patiënten van alle leeftijden, van baby's tot senioren. We bieden individuele zorg op basis van de unieke behoeften van elke patiënt. Ons doel is om onze patiënten in de regio Heerlen te helpen hun leven ten volle te leven. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak te maken in Heerlen.

Fysiotherapie Heerlen GBV op de locatie Maastrichtstraat is de vijfde locatie van fysiotherapie Geraets, Blokland & Vrouenraets. Deze locatie, gelegen in Heerlen, verruimt ons aanbod in Parkstad zodat de fysiotherapeuten binnen de praktijk fysiotherapeutische zorg kunnen bieden aan de patiënten die verder van Landgraaf vandaan wonen. Nabijgelegen aan de praktijk vindt u huisartsenpraktijk de Kasteellaan.
Op de locatie voorzien wij patiënten van fysiotherapeutische zorg.

Bij Fysiotherapie Heerlen GBV kunt u terecht voor:

  • Fysiotherapie;
  • Revalidatie (longrevalidatie, COPD);
  • Manuele Therapie;
  • Osteopathie;
  • Dry needling;
  • Handfysiotherapie.

Adres & Openingstijden

Locatie Heerlen
Maastrichtstraat 2
6415 XP Heerlen


Maandag        08.00 – 18.00
Dinsdag          08.00 – 18.00
Woensdag      08.00 – 18.00
Donderdag     08.00 – 18.00
Vrijdag             08.00 – 18.00


These slides will be slide-able on the live version of your page!
Vakbekwaam!
Hele vriendelijke en vakbekwame Fysiotherapeuten. Duidelijke uitleg en tonen belangstelling in de persoon achter het behandelend probleem 👍🏻
Ms. Nameless
Add Your Stars
Staan altijd klaar.
Ze staan altijd klaar voor je en weten de fysieke ongemakken snel te verhelpen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Aanrader!
Kom al jaren bij deze praktijk. Erg tevreden uiteraard. Je wordt hier gehoord en er wordt deskundige zorg geleverd. Aanrader!
Ms. Nameless
Add Your Stars

Bij Fysiotherapie Heerlen kunt u deze collega's vinden:

Jeroen Blokland

Jeroen Blokland

Mark Vrouenraets

Mark Vrouenraets

Bianca Doumen

Bianca Doumen