Over ons

In een notendop.

Persoonlijke zorg

Fysiotherapie Geraets, Blokland &Vrouenraets, uw adres voor vrijwel alle mogelijke vormen van Fysiotherapie. De praktijk bestaat sinds 1984 en ons team in de huidige vorm is sinds 2001 actief u als patiënt te helpen uw lichamelijke klachten te verhelpen.


Door het continue opleiden van onze medewerkers proberen wij onze patiënten te voorzien van de best mogelijke zorg, toegespitst op de eigen persoonlijke behoefte.

Gespecialiseerd

Ieder mens is uniek, en dat geldt ook voor lichamelijke klachten en de reactie hiervan op behandelen. Het belangrijkste is, dat deze is afgestemd op het best haalbare resultaat en u zich hier prettig bij voelt.


Door een grote diversiteit aan therapeuten met veel verschillende specialisaties proberen wij dit zo goed mogelijk te bewerkstelligen.

Waarom onze praktijk?

Fysiotherapie Geraets, Blokland & Vrouenraets is een praktijk welke reeds jarenlang bestaat in Landgraaf.

De praktijk kenmerkt zich door voortdurende ontwikkeling op het gebied van fysiotherapie en de daarbij horende specialisaties, alsmede samenwerking met andere (para-)medische disciplines als huisartsen, medisch specialisten, bedrijfsartsen.

Opleiding en scholing van medewerkers en studenten staan hoog in het vaandel.
Daarnaast vinden er regelmatig lezingen en publicaties plaats van de hand van onze medewerkers.

Wij trachten een hoge kwaliteit te leveren, innovatief te zijn binnen onze beroepsdomein, laagdrempelige toegang voor patiënten te bieden en onze karakteristieke sterke collectief in een prettige werksfeer uit te dragen.


Kwaliteit leveren betekent voor de cliënten dat er wordt behandeld met kennis van de nieuwste onderzoek- en behandeltechnieken die wetenschappelijk onderbouwd zijn, het kritisch volgen van de behandelingen waarbij deze geëvalueerd en eventueel bijgesteld worden en werken volgens landelijke richtlijnen

Missie

Fysiotherapie Geraets, Blokland & Vrouenraets (GBV) is er voor alle mensen met een gezondheidsprobleem en heeft als doelstelling haar cliënten zo te begeleiden dat hun klachten zullen afnemen en kwaliteit van leven zal toenemen. Dit wordt bereikt door voorlichting, adviezen en (actieve en passieve) behandeling vanuit verschillende deskundigheden.

Visie

GBV beoogt de dienstverlening van de praktijk, gekenmerkt door snelle patiëntenzorg, hoge kwaliteit en deskundigheid, goede communicatie, professionaliteit en transparantie van handelen, te continueren en verder te optimaliseren. De praktijk streeft ernaar alle competenties in de toekomst te waarborgen. Daarnaast staan begrippen als multidisciplinaire samenwerking, handelen naar de meest recente wetenschappelijke inzichten, betrokkenheid bij de opleiding tot (verbijzonderd) fysiotherapeut, ontwikkeling en innovatie, wetenschappelijk onderzoek, vakinhoudelijke publicaties en lokale, regionale en nationale samenwerking met collega tot de kernwaarden van de praktijk.

Benieuwd naar ons team?

Kernwaarden GBV

Gezondheidsbevordering

Gezondheidsbevordering

van patiënten door het verlenen van snelle en adequate fysiotherapeutische behandeling in samenwerking met andere partners in de zorg.
Best Evidence

Best evidence

als basis voor de hoge kwaliteit van het praktisch handelen en de specifieke deskundigheden.
Vooruitstrevend

Vooruitstrevend

innovatief en actief participerend in onderzoek en ontwikkeling van de fysiotherapie en onze medewerkers.