Fysiotherapie

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is een behandelmethode waarbij mensen geholpen kunnen worden voor klachten aan het bewegingsapparaat. De algemeen fysiotherapeut is de specialist op het gebied van het menselijk bewegen. Jaarlijks gaan er zo een drie miljoen mensen naar de fysiotherapeut. De aandoeningen kunnen zijn ontstaan door te sporten, een verkeerde houding, onverwachte bewegingen, het uitoefenen van werkzaamheden of door slijtage.

Met welke klachten ga ik naar een fysiotherapeut?

U kunt voor alle bewegings-gerelateerde klachten langs de fysiotherapeut. Voor het bevorderen van de kwaliteit binnen onze praktijk hebben alle therapeuten zijn of haar kwaliteiten verworven door zich te specialiseren binnen een bepaald domein.

Voor welke vormen van fysiotherapie kunt u bij ons terecht?

Voor vrijwel alle vormen van fysiotherapie kunt u terecht bij Fysiotherapie Geraets, Blokland en Vrouenraets. Dankzij een grote diversiteit van therapeuten met veel verschillende specialisaties kunnen wij u voorzien van de best mogelijke zorg, afgestemd op uw persoonlijke behoefte, voor het best haalbare resultaat waar u zich prettig bij voelt! Bekijk hieronder onze specialisaties.

Voorkom dat klachten erger worden

Manuele Therapie