VACATURE Kinderfysiotherapeut (m/v)

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een kinderfysiotherapeut.

Wie zijn wij?

Wij zijn een dynamische praktijk met 6 locaties, gelegen in Landgraaf en Heerlen. Twee hiervan zijn gevestigd binnen een medisch centrum waarbij nauw samen wordt gewerkt met andere zorgverleners. Fysiotherapie Geraets, Blokland, Vrouenraets & Smeets is al 50 jaar gevestigd in Landgraaf en is constant in beweging zich te ontwikkelen om de patiënt van de best mogelijke zorg te dienen. Naast hoge kwalitatieve zorg is de informele sfeer binnen de praktijk ook één van de kernwaarden waar de praktijk op voort borduurt, hetgeen wij ook zoeken in onze medewerkers.

Wat zoeken wij verder in jou?

Wij zijn op zoek naar een kinderfysiotherapeut die zijn/haar beroep met veel enthousiasme beoefent. Zie jij jezelf als een echte teamspeler die zich aan wilt sluiten bij een gezellig team, dan is dit de vacature voor jou.
Sinds vier jaar is Esther Hertog (kinderfysiotherapeute) werkzaam binnen de praktijk, door groei in het aanbod van patiënten in het domein van kinderfysiotherapie, zoeken wij een collega die samen met Esther de kinderfysiotherapie binnen de praktijk uit kan breiden.

Welke vaardigheden heb je nodig?

 • Afgeronde opleiding fysiotherapie;
  • Afgeronde master opleiding kinderfysiotherapeut
  • Alle verplichte na- en bijscholing door het KNGF en wet BIG voorgeschreven;
  • BIG geregistreerd;
  • Doelmatig kunnen denken en handelen;

  Heb je interesse of wil je meer informatie?

Het aantal uren en bijbehorende salariëring worden in onderling overleg besproken.
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het gewenste profiel, dan zien wij een CV en motivatiebrief met pasfoto graag tegemoet. Gelieve deze gegevens aan te leveren per mail bij: info@fysiotherapieschaesberg.nl t.a.v. Jeroen Blokland.