Kniepijn

Klachten van de knie zijn een veel voorkomend probleem. Vaak zijn ze het gevolg van overbelasting, slijtage of een ongeval. Veel gehoorde klachten zijn pijn aan de knie, een dikke knie, het kraken van de knie bij bepaalde bewegingen.

Wat de oorzaak ook is, fysiotherapie kan een belangrijke rol spelen in het herstel van uw klachten. Dit kan zijn in de vorm van gerichteoefentherapie om de kracht en stabiliteit van en rondom uw knie te verbeteren. Ook kan middels tapetechnieken (conventioneel of kinesiotape) uw knie ondersteund worden.
De oorzaak van uw knieklachten zal worden vastgesteld middels een vraaggesprek (anamnese) en specifieke onderzoekstechnieken. Daarnaast hebben we de mogelijkheid een echo te maken van uw knie om een zekere diagnose te kunnen stellen. Ook hebben wij korte lijnen met specialisten (bijvoorbeeld sportartsen) om indien noodzakelijk mee te overleggen of door te verwijzen. Bij pijn aan de knie kunnen de volgende specialisaties een belangrijke rol spelen in uw herstel:

  Wij helpen u graag

  Heeft een klacht, waarbij wij u kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Telefoonnummer

  045-5327552

  Klik voor e-mail

  info@fysiotherapieschaesberg.nl

  Leer ons kennen

  Bekijk onze teampagina.

  Wordt dit vergoed?

  Bekijk hier of het vergoed wordt.

  Hierhebikpijn.nl

  De onlinefysiotherapie check.

  Corona crisis | Hoe houd ik mijzelf vitaal

  Wij hebben een reeks oefeningen voor u opgenomen die u thuis kunt uitvoeren. Bekijk ons youtube kanaal voor de verschillende oefeningen.

  Bekijk

  Holler Box