Nieuwe medewerker: Max Beumers

Inmiddels is Max een bekend gezicht binnen de praktijk zijn. Max is sinds enkele maanden werkzaam voor onze praktijk. Hieronder geeft Max alvast wat prijs over zichzelf. Indien je een blessure hebt en Max beter wilt leren kennen dan nodigen wij jullie uit om een afspraak bij hem te maken!

Hallo, Mijn naam is Max Beumers ik heb in juni mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond en ben vanaf oktober werkzaam bij Fysiotherapie Geraets Blokland & Vrouenraets op de Beneluxstraat en de Dormig. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik fanatiek sporter en ben ik te vinden op het voetbalveld, de tennisbaan en in de fitness. Mijn passie voor sport en bewegen wil ik graag overbrengen naar mijn patiënten om zo op een gezamenlijke manier te werken aan ieders persoonlijke doelen.

Over de schrijver
Fysiotherapie Geraets, Blokland & Vrouenraets, uw adres voor vrijwel alle mogelijke vormen van Fysiotherapie. De praktijk bestaat sinds 1984 en ons team in de huidige vorm is sinds 2001 actief u als patiënt te helpen uw lichamelijke klachten te verhelpen. Door het continue opleiden van onze medewerkers proberen wij onze patiënten te voorzien van de best mogelijke zorg, toegespitst op de eigen persoonlijke behoefte.