Nieuwe locatie

Fysiotherapie Geraets, Blokland & Vrouenraets opent haar vijfde locatie.

Met trots willen wij bekend maken dat wij per 30 juli onze vijfde locatie zullen openen. Deze locatie zal niet gelegen zijn in Landgraaf zijn zoals de huidige locaties maar onze reikwijdte zal zich nu uitbreiden naar Heerlen. De praktijk is gelegen in de wijk MSP (Meezenbroek-Schaesbergerveld-Palemig) op Maastrichtstraat 2, grenzend aan Maxwijn op de Kloosterkoolhof.

Op deze locatie zal net als op onze andere locaties diensten worden aangeboden als:
Fysiotherapie;
– Manuele therapie;
Osteopathie;
Oedeemtherapie/lymfedrainage (wordt veelal toegepast bij oncologische patiënten);
Endermologie (litteken- en brandwondbehandeling);
Echografie, shockwave therapie en EPTE (voor spier- en peesklachten);
Fysiofitness;
– Enz.

Visie:
Een van de kernwaardes waar de manier van werken binnen de praktijk op is gebaseerd, dat is de huiselijke sfeer in omgang tussen de patiënt en de fysiotherapeut. Daarnaast garanderen wij een 24-uur service voor mensen met acute klachten.

Wij kijken met zeer veel vreugde uit naar het moment om hier van start te kunnen gaan. Wil je graag een afspraak maken of zijn er vragen, dan kan dat via de volgende wegen:
-info@fysiotherapieschaesberg.nl
-Tel. Nr. 045- 532 75 52

Over de schrijver
Naast mijn achtergrond als fysiotherapeut BSc. en manueel therapeut MSc. heb ik een bijzondere interesse in de wetenschap en de praktische implementatie van (chronische) pijn klachten binnen de eerstelijns praktijk en de integrale gezondheidszorg als geheel.
Reactie plaatsen