Nieuwe medewerker: Niki Jansen
Velen hebben Niki vermoedelijk al gezien en inmiddels kennis mee gemaakt. Niki heeft eveneens iets over zichzelf geschreven waarmee zij zichzelf nog eens wilt voorstellen.
"In 2009 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan Zuyd hogeschool te Heerlen. Vervolgens heb ik in 2011 een opleiding gevolgd tot oedeemfysiotherapeute en sinds 2016 ben ik ook gespecialiseerd handtherapeute na het volgen van de opleiding bij Handtherapie Nederland. In de afgelopen jaren heb ik in meerdere praktijken in regio Parkstad gewerkt en hier veel ervaring opgedaan in bovenstaande vakgebieden. Tevens vind ik het belangrijk om nauw samen te werken met meerdere disciplines binnen de gezondheidszorg, om zo de meest optimale zorg te kunnen bieden. Ik hoop u dan ook gauw te mogen ontmoeten, zodat we samen kunnen gaan werken aan uw herstel"
Over de schrijver
Fysiotherapie Geraets, Blokland & Vrouenraets, uw adres voor vrijwel alle mogelijke vormen van Fysiotherapie. De praktijk bestaat sinds 1984 en ons team in de huidige vorm is sinds 2001 actief u als patiƫnt te helpen uw lichamelijke klachten te verhelpen.Door het continue opleiden van onze medewerkers proberen wij onze patiƫnten te voorzien van de best mogelijke zorg, toegespitst op de eigen persoonlijke behoefte.