Circuittraining

Wat is circuittraining?

Circuittraining is een vorm van groepstraining waar er in kleine groepen ‘small functional training’ zal worden gegeven. Dit zijn trainingen waar battle ropes, kettle bell, zandzakken en veel andere trainingsvormen worden toegepast. Het doel van dit soort trainingen is om de motivatie en de diversiteit aan oefeningen meer naar de voorgrond te brengen t.o.v. het reguliere fitness.

De circuittraining zal worden gegeven door Jorrit Smeets, fysiotherapeut en basisspeler bij Fortuna. De trainingen zijn zodanig opgesteld dat zowel de beginnende, de gevorderde maar ook de jonge als de wat oudere sporter hier aan kan deelnemen. Tijdens de trainingen wordt er o.a. gewerkt met ‘Personal Records’, waardoor de groepstrainingen voor iedereen toegankelijk zijn, hierdoor kan iedereen op zijn of haar eigen niveau sporten en verbeterslagen maken. De circuittraining zal worden afgesloten met een gezonde snack/drankje.

Mogelijke doelstellingen die tijdens de circuittraining op de voorgrond kunnen staan:

  • Gewichtsverlies;
  • Prestatiebevordering;
  • Algehele fitheid;
  • Krachttraining;

Data en tijd

Dinsdag:

19.30-20.30 uur
20.45-22.00 uur

Woensdag:

10.15-11.15 uur

Donderdag:

19.30-20.30 uur
20.45-22.00 uur

Zaterdag:

11.15-12.15 uur


Tarieven

Er wordt niet gewerkt met gebonden abonnementvormen. Bij ons wordt er gewerkt met rittenkaarten. De volgende mogelijkheden zijn van toepassing:
- Eén keer per week (rittenkaart voor 4 keer) bedraagt 30 euro;
-Twee keer per week (rittenkaart voor 8 keer) bedraagt 40 euro.


Locatie & route

De circuittraining zal worden gegeven op de locatie van de Nieuwe Dormig. Het adres luidt als volgt: de Dormig 4. Indien het navigatiesysteem dit niet pakt dient het volgende adres ingegeven te worden: op de Heugden 100.

Voorkom dat klachten erger worden

Manuele Therapie